ANNONS

KÄR VÄN

/

Jag är nästan lite bubblig i kroppen. I morgon ska jag jobba med Malin, hon ska göra ett jobb för Cancerfonden och det är ju flera år sedan vi jobbade tillsammans. Så fint att ses. Och så fel att inte få kramas. Det ska plåtas utomhus så det känns bra.

Idag har har även varit hos min naprapat Felix på Hemnaprapaten, jag har nu fått tre övningar att göra hemma för att öka cirkulationen och ska göra detta upprepade gånger. Och då åker jag dit en gång i veckan.

Det är väldigt nära då han håller till i Enskede Träningsstudio.

I morgon går Lennox till sin pappa och jag har en middag med Pia och Fartoun på Arsenalen.

0
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00