ANNONS

MIDDAG PÅ SÖDER

/

Ny dag, nya möjligheter. Jag och Jennie åkte hem till Anders. Anders är en väldigt nära vän till Lennart, jag känner honom också och bodde i hans lägenhet några månader när det blev slut mellan mig och Nicklas för 25 år sedan.

Anders var i Asien och reste så jag lånade hans tvåa vid Odenplan. Nu bor han på söder och vi grillade entrecote, grönsaker och åt en grekisk sallad, det var längesedan jag träffade Anders, på min bokrelease senast. Vid 22:30 tog jag en taxi hem åt söder och Jennie en taxi till Täby där hon bor.

I morgon börjar jag jobba. Blandade känslor. Vågar knappt öppna min mail…..

Har burit den här fina tishan hela helgen som jag tjatade till mig från Jonathan. TUPAC, alltid saknad.

Hur är det med dig? Har du semester fortfarande, om du har ett jobb vilket förstås inte är självklart.

2
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00