ANNONS

LATA SÖNDAG

/

Facetune 01 08 2020 23 46 06 1.jpg

Igår, när jag kom hem från Gotland vid 11, vattnade jag blommorna, tog på mig bikini och somnade ute på balkongen. Sedan vaknade jag, badandes i svett förstås. Jag, Katten och Micaela sågs 19:30 på Urban Deli på Söder för middag.

Jag och Katten var svintrötta då vi reste från Gotland redan 06 på morgonen så vid 22:30 var jag hemma efter en asiatisk sallad, två öl och en  Creme Brulée. Men mysigt att träffa Miki och en så fin sommarkväll.

Img 4649.jpg

Jag sov till 11. Sedan tog jag och Menfa en långpromenad. Jag älskar att mina vänner är så olika mig. Menfa, Anna och Sofie är nog de som är diametralt olika mig på många plan. Det är bra för jag lär mig av dem, blir inspirerad. Sedan har vi Katten och Micaela som är mer som mig. Vänner ändå. Så glad för mina!

Söndagkväll. Funderar på en Netflix och en Marabou med saltlakrits i soffan.

4
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00