ANNONS

MOT GOTLAND

/

Jag är ingen rosa person men färgen gifter sig fint till hudiga nyanser. Den blev fin, min nya rosa blomma. Idag börjar min semestervecka utan barn. Så när Lennox gick till Threst tog jag en mat med mig och gick hem till Anna och tog med Menfa.

Jag har alltid en massa mat över och HATAR att slänga mat, bland det värsta jag vet. Kryper i hela kroppen på mig när jag måste göra det. Revbensspjäll, kycklingfaitas och en helt bleck med lasagne tig ag med. Så mysigt. Anna har precis kommit hem från Gotland där hon varit en månad.

Och på tal om Gotland fick jag en idé sent i går natt. Cathrine har semester och bil och inga planer. Så jag textade henne och vi bestämde oss för att åka till Gotland. Jag har fått en del kritik för det som jag gärna vill bemöta. Jag väger alltid risken kontra vad det är värt. Och jag har en plan, ett tänk. Vi har bokat egen hytt, dyrare men värt för mig.

Jag kommer att sitta kvar i bil på bildäck allra sist så kön i trapp in till båt är tom och då stanna i hytt hela  resan. Och samma sak när vi kommer fram, vänta i hytt till allra sist för att inte stå i köer  eller trängas med folk samt bära mask.

På Gotland kommer vi att bo på vandrarhem och  med bil besöka sevärdheter men kommer att hålla mig ifrån folk, inte stå i köer eller trängas, då kommer vi inte att stanna till om vi ser att det är överfullt (vilket det förmodligen kommer vara)

Det jag vill säga är att jag gör saker men hela tiden agerar jag med ett tänk och ett övervägande. Handsprita ofta och inför intag av mat och undvika att fingra sig själv i ögon, mun och näsa vilket är svårt men jag har blivit bra på att komma ihåg det.

Vi kommer att vara borta tisdag-lördag. Inga planer. Bara göra det som faller oss in. Olikt mig? Japp men en del av av den nya Lotta. Med coronan kom också insikten om att leva mer, inte vänta på saker och ting, inte vara så planerande och försiktig och behöva vet allt i detalj. Utan mera leva här och nu. Sedan finns det en paradox i det.  Coronan kan också ta ditt liv.

7
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00