ANNONS

KATTEN, SÖDER OCH TONY

/

Dbb5c623 f96b 46c0 9821 f17d2f5c77f5.jpg

I fredags åt jag, Catherine (Katten), Frasse och Nicklas samt Frasses dottern Zelda och Frasses syster middag på Supper. Det var ganska spontant, jag åt middag med Lennox men han försvann till kompisen E, så jag fann mig själv sitta här, som ofta numera.

Har nästan saknat jeans, sedan mars har jag ju bara burit mjukisbyxor hemma och haft klänning de gånger jag gått ut (måste bli bättre på att använda klänning)

Åt den mest magiska fishtacos jag ätit. Den fullständigt smälte i munnen. Galet, galet god. Och så beställde jag en drink. Det gör jag aldrig. Dels är jag för snål. Det är inte rimligt att betala 150 kronor för lite vätska. Nej, jag dricker helst öl.

Minns inte namnet men jag gillar sura och syrliga smaker. Väldigt god var den i alla fall och snygg, det är viktigt för det priset tänker jag.

Katten drack rödtjut. Det går inte för mig, dels blir jag otroligt bakfull och sedan kan jag bli lite depp på rött, lite låg. Nu är det längesedan  men förr kunde jag bli väldigt diskussionsbenägen  av rött. Jag älskar rödvin men väljer ofta bort det.

Img 4182.jpg

Sedan började hon berätta om en kille hon var väldigt nära vän med under 80-talet. Han bodde hemma hos henne under en period, då hon var runt 16-17. De var bara väldigt goda vänner och umgicks intensivt. Sedan visade hon en gammal bild och det var ju min kompis Tony från Örebro!

Tony och jag var inga supernära vänner men vi sågs ofta ute och hängde i samma kretsar. Sedan flyttade han tillbaka till Stockholm, där han kom ifrån ursprungligen, Och så tog vi en middag alla tre igår på Urban Deli. Livet alltså, det är över 30 år sedan jag såg honom.

Vi bröt upp vid 22:30. Jag åkte hem (barnhelg) och de gick vidare och tog ett glas vin någonstans på söder.

6
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00