ANNONS

SEMESTER DEL 2

/

Igår jobbade jag min sista semesterdag. Ledig i två veckor veckor och börjar jobba 10 augusti igen. Det är en väldigt annorlunda sommar för många och jag tänker att det måste få vara så. Det är ingen mänsklig rättighet att resa utomlands varje år. Ibland får man vila i att saker periodvis blir annorlunda.

Nu låter jag väldigt klok och sansad, annat ljud i skällan i april så jag var helt knäckt över att livet helt plötsligt sattes på paus. Mitt nästa mål är att, på tal om utomlands, ta med Lennox till Senegal under nästa år om det är görbart med tanke på pandemi. En viktigt resa. Han fyller 15 i oktober. Nu är det hög tid och något jag verkligt tror är viktigt.

Kväll cyklar jag till Urban Deli på Söder för träff med en gammal vän från Örebro tillsamman med Cathrine.

1
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00