ANNONS

TILLBAKA

/

Jag är tillbaka i Trosa. Packade ner datorn och följde med Cathrine som skulle dit vid 10 och satte mig vid det lilla huset. Vi köpte lunch på vägen, jordgubbar. Jag äter det så ofta jag kan nu. Fördelen med mitt jobb ju är att jag kan sitta precis var som helst. Som idag. Jag har inte varit på min arbetsplats i centrala Stockholm sedan mars. Inte en enda gång vilket visar att man faktisk kan jobba hemma i framtiden mer också.

Jag tror vi kommer se stora tidsvinster och insikter att få mer tid och bättre för miljön genom att jobba hemma. Minskad stress, slippa kasta sig iväg i en trång T-bana varje morgon. Och att vi har upptäckt att det går alldeles utmärkt att jobba hemifrån. Att göra det fem dagar i veckan skulle jag inte vilja men två dagar vore perfekt, kanske tre ibland.

Mina ben är torra som fnöske efter de två dagarna jag var här i solen, i helgen. Måste köra olja och sedan skrubba dem för att få bort det torra. Idag var det molnigt och inte supervarmt men ändå härligt att komma bort från lägenheten och Stockholm.

Facetune 23 07 2020 21 40 29.jpg

Mina gamla Nike Air. Sköna som tofflor. Thomas med dotter och hunden Theo var också här idag. Så glad för det här gänget, Balkonghäng, som vi kallar oss. Cathrine hade en så fin klänning på sig i helgen från Wera. Jag köpte en likadan över nätet. Tänker bära med tunt läderskärp eller bara rak, som här.

I morgon jobbar jag sista dagen. Sedan har jag semester hela nästa vecka utan barn.

1
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00