ANNONS

DETTA CYKLANDE

/

Hahahaha, Alltså vem har jag blivit? Numera snittar jag på 20 minuters cykel från Enskede till Skanstull. I mars tog det 45 min. Nej, för fasiken, jag vill inte åka T-bana. Det är något så vansinnigt ohärligt med smittorisken där.

Sen eftermiddag när jag cyklade jag till Skanstull idag. Jag hade lite ärenden att uträtta på Åhlens. Och så var jag i Globen först. Smidigt med cykel men det går ju inte att vara vidare snygg, hahaha. Man blir helt svettig efter allt trampande och idag var det dessutom motvind.

Igår kväll var Sofie här på middag med Noel, ribs och coleslow och en vanlig grönsallad. Mysigt. Vi delade på en flaska bubbel och sedan åkte de vid 22. Jag jobbar som sagt denna vecka och går upp runt 7.30-8;00.

Var till ICA BEA för att stödhandla till kvällens middag, Lennox hade tagit min cykel när jag kom ut, skitunge. Så jag fick gå…

Och på vägen hem från Skanstull åkte jag till Menfa så hon fick byta kodlås (jag har ingen aning om hur man gjorde) Vi bor nära varandra. Det tar väl 7-8 minuter med cykel. Sommarblommig var hon, Menfa-flickan.

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00