ANNONS

SUSSI

/

Img 2335.jpg

Middag hemma hos Anna i hennes trädgård. Sussi kommer från Örebro. Hon vilar en stund medan jag går och handlar maten vi ska grilla, hon haft en rätt allvarlig släng av Covid, varit väldigt risigt och fortfarande trött

Img 2333.jpg

En av mina äldsta vänner, hon tog tåget från Örebro, sov en natt och sedan hem igen igår. Det kändes ändå ok att ha henne här med tanke på att hon nu har antikroppar och vi kramades inte.

Img 2335.jpg

Sedan gjorde vi en fransk potatisallad, köpte några fina bitar oxfilé och jag skjutsade henne som förr i tiden, när vi var unga, till Anna som dukat fint.

Img 2340.jpg

Vi blev 14 stycken och jag har inte träffat alla förr. Så mysigt i det fantastiska vädret.

Img 2346.jpg

Helena och Ullis bor också nära i Gamla Enskede, det är ju Annas vänner från början men har träffat dem några gånger tidigare.

Img 2344.jpg

Ulrika som bor i Hägersten hade med dottern Elsa.

Img 2336.jpg

Blandad skara. Lennox får jag inte med mig alls. Utan får styra middag så han äter hemma. Tjatar, bönar och ber men han vill inte med på några som helst tillställningar. Och säg nu inte att ”vadå, det är väl bara att säga till”. Det funkar inte.

Dagen efterm, nöär Sussi och Petra åkt tillbaka till Örebro fäljde jag med Anna till Dalarö för att bada. Ja, jag att i samma bil med ritorna nere i baksätets. Det är 40 grader i min lägenhet och svårt att vara räddrådigt när någon frågar om man ska med och bada. Jag sa ja.

B306e193 d56d 4b91 b365 f1a85b662f7a.jpg

Vi kastade lite boll med hennes son Charlie och hans kpmpis, ochj hittade en plats en bra bit ifrån andra, och Ana och jag hööö avstånd. Och det är inte så att jag glömt. jag glömmer inte. Jag bara inte orkar leva exakt strängt.

Img 2362.jpg

Fina Charlie med ett grässtrå på näsan. Anna åker till Gotland en hel månad i sommar. Två veckor med sig själv och två med Charlie. Detta varannanveckas pusslande.

Img 2365.jpg

2
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00