ANNONS

SVD-NÅGOT FÖR ALLA

/

I annonsamarbete med Svenska Dagbladet

Högsommar med allt vad det innebär av lektyr, lata dagar, och inga måsten. Med din digitala prenumeration på Svd finns det massor att läsa, enkelt att ta med sig på läsplatta eller i mobilen. Det ska vara enkelt att hålla sig A jour med sin omvärld. Det finns ju inte bara nyheter i  Svd Poddar, ljudböcker och tips på filmer och djupdykningar i skeenden och företeelser ur ett nyfiket och neutralt förhållningssätt uppskattar jag mycket.

Img 1659.jpg

Poddar med djup och eftertanke som ”Under strecket”-konceptet där man samlat flera poddar ligger mig personligen nära om hjärtat och speciellt nu under Corona då jag ju promenerat som en galning. Perfekt  då med en podd eller ljudbok i öronen. Jag hittade till exempel en artikel som tipsade om de bästa ljudböckerna just nu, vilket jag uppskattar.

Img 1653.jpg

Och visst blir man grad av ”Sommarpratarna”? Här har Svd hjälp till att välja ut de som verkar ha störst förväntan på sig. Just Anders Tegnell kommer jag inte att missa.

Nu vill jag erbjuda två månaders kostnadsfri, digital prenumeration via länken här

1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00